Home >aanbod>catering
Smaakvolle en pure gerechten die zorgen voor een instant feel good vibe.

Smaakvolle en pure gerechten die zorgen voor een instant feel good vibe.

De focus ligt op gezelligheid en toegankelijkheid, in een ongedwongen sfeer, vanuit deze filosofie verzorg ik catering voor bedrijven, verenigingen en privé events.

Catering

Gezelligheid troef wanneer je aanschuift aan mijn catering buffet vol verrassende smaakbelevingen

 • Culinaire diversiteit

  We bieden een breed scala aan cateringopties voor verschillende type evenementen. Van ontbijt, brunch, lunch of diner tot een receptie met hapjes of walking diner. Alles is mogelijk.

 • Eten met een smile

  De nadruk ligt op het creëren van een positieve sfeer en gezelligheid met kleurrijke, verse, smaakvolle en pure gerechten.

 • Persoonlijke benadering en maatwerk

  Elke catering aanvraag wordt individueel door mij behandeld. Naast een vast aanbod aan gerechten, wordt er ook op maat gewerkt voor specifieke verzoeken en voedselintoleranties.

Geniet mee

Je organiseert een privé- of bedrijfsevent en bent nog op zoek naar eten met een hoog smulgehalte waarvan de gasten kunnen genieten?

04b2407d-3838-4a3f-8d60-3cd6d9d608e5

kleurrijke, verse, smaakvolle en pure gerechten

Ik verzorg, met veel liefde en passie voor eten, de catering van jouw klein of groot event! In mijn keuken staan kleurrijke, verse, smaakvolle en pure gerechten centraal die zorgen voor een instant feel good vibe. De focus ligt hierbij op gezelligheid en toegankelijkheid, in een ongedwongen sfeer.

Bedrijven, verenigingen en privé events.

Net zoals jij hou ik van feesten! Al besef ik als geen ander dat het organiseren ervan vaak om heel wat praktische coördinatie en planning vraagt. Je moet veel ballen tegelijk in de lucht houden, daarom neem ik alvast het eten graag uit jouw handen (althans, figuurlijk).

 

arrowBoek een afspraak
silke avatarsilke signature

“Je moet tijdens het organiseren van een event veel ballen tegelijk in de lucht houden, daarom neem ik alvast het eten graag uit jouw handen (althans, figuurlijk).” — Silke

Je hebt een zeer verscheiden gezelschap uitgenodigd en wil zeker zijn dat iedereen het eten kan smaken?

976ee42b-50e9-4022-ae71-419402a7a069

Een waaier aan mogelijkheden, met een persoonlijke benadering.

Elke cateringaanvraag wordt door mij individueel behandeld en uitgewerkt. Ik bied steeds een vast aanbod aan gerechten waaruit je kan kiezen, maar ik werk ook op maat van de klant. Op die manier zorgen we er samen voor dat elke catering voor ieder wat wils biedt.

Elke cateringaanvraag wordt door mij individueel behandeld en uitgewerkt. Ik bied steeds een vast aanbod aan gerechten waaruit je kan kiezen, maar ik werk ook op maat van de klant. Op die manier zorgen we er samen voor dat elke catering voor ieder wat wils biedt.

Je hebt geen standaard dinerbuffet voor ogen, maar wil het over een andere boeg gooien?

Van ontbijt, brunch, lunch of diner tot een receptie met hapjes of walking diner. You name it, I cook it! Vermeld in je cateringaanvraag kort naar welk type catering je op zoek bent en dan ga ik voor jou aan de slag met het uitwerken van een voorstel.

silke-background-image

mijn missie

Mensen verbinden door middel van lekker eten en een culinaire belevingen

 • Authentiek

  Alle recepten en beelden worden door mij persoonlijk ontwikkeld. Op die manier ben je als klant zeker van de authenticiteit én mijn specifieke stijl waarvoor jij gekozen hebt.

 • Enthousiast

  Bovendien ben ik super enthousiast over alles wat met eten te maken heeft en kan ik dat enthousiasme niet verstoppen voor mijn publiek.

 • Voor ieder wat wils

  Karnivoor, vegan, vegetariër, gluten- of lactose intolerant, sporter, keto... Been there done that! Dankzij een jarenlange ervaring met eten en mijn diploma als voedingsdeskundige ben ik van alle markten thuis. You name it, I’ve got you covered!

 • Op maat van de klant

  Zonder in te boeten aan eigenheid en stijl tracht ik zoveel mogelijk te werken in de huisstijl van de klant en te voldoen aan diens specifieke wensen rond de styling en samenstelling van het gerecht en buffet.

 • Fris & vernieuwend

  Als rasechte foodie verdiep ik me voortdurend in de nieuwste hypes en ontwikkelingen in Food World. Op die manier kan ik zeer snel inspelen op de laatste nieuwe trends bij het ontwikkelen van jouw specifiek gerecht, catering of workshop.

 • Toegankelijk

  Omdat er heel vaak een ruime doelgroep met verschillende type mensen wordt benaderd streef ik ernaar om haalbare, laagdrempelige en toegankelijke gerechten te ontwikkelen.

Samen met jou werk ik aan een toegankelijk, maar vernieuwend cateringbuffet waar mensen over praten en blijven praten.