Home >aanbod>teambuilding
Inspirerende kook- en belevingsteambuilding. Laat je team op informele manier connecteren buiten de normale context.

Inspirerende kook- en belevingsteambuilding. Laat je team op informele manier connecteren buiten de normale context.

Samen creëren we een onvergetelijke teambuildingervaring vol leuke verhalen, nieuwe smaak ontdekkingen, culinaire hoogstandjes en informele connecties.

Samenwerken, Genieten en Creëren

 • Culinaire teambuilding: versterk de band en verwen de smaakpapillen

  Tijdens een 4-uur durende kookworkshop, buiten de werkomgeving, zullen jullie samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, een overheerlijke maaltijd. Dit zorgt voor een diepere informele connectie en ludieke anekdotes.

 • Een onvergetelijke ervaring onder begeleiding van een expert

  Volleerd hobbykok of elke dag je eitje laten mislukken? Ik sta elk type kok bij met mijn expertise en kennis. Ik begeleid terwijl jullie volop ervaringen kunnen uitwisselen.

 • Jouw Thema, Jullie unieke ervaring

  Kies uit diverse culinaire thema's voor de workshop. Zo zijn jullie er zeker van dat zowel het eten als de context matchen met jullie verscheiden team.

Geniet mee

Je bent op zoek naar een informele manier om je team buiten de normale context te doen connecteren?

4bdd616a-ac87-4063-8851-7fcb8fd979cd

Duik samen met mij de keuken in voor een 4-uur durende kook- en belevingsworkshop.

4-uur durende kook- en belevingsworkshop

Tijdens de workshops focus ik niet louter op het bereiden van heerlijke gerechten, maar ook op het creëren van een inspirerende beleving. Op die manier versterkt jullie teamband, terwijl je nieuwe smaken ontdekt en culinaire verhalen met elkaar deelt.

Samenwerken in een informeel kader

Tijdens de workshop werken jullie gezamenlijk aan het bereiden van unieke gerechten. Dit is het moment waarop samenwerking en communicatie essentieel zijn. Jullie zullen samen nieuwe vaardigheden leren, unieke smaken ontdekken, ludieke kookervaringen uit het verleden uitwisselen en vooral veel lachen.

arrowBoek een afspraak

Samen Ontdekken, Samen Creëren, Samen Genieten

Het is een geweldige gelegenheid om elkaar op een andere manier te leren kennen, buiten de reguliere werkomgeving. Ik ontvang jullie met veel enthousiasme en een verfrissend drankje terwijl ik een korte introductie geef over het verloop van de workshop. Daarna gaan we samen aan de slag!

Geniet van jullie samen bereidde maaltijd

Na het harde werk is het tijd om te genieten van alles dat jullie hebben bereid. Het hele team schuift gezellig aan tafel om te smullen van de culinaire smaakbommetjes en om leuke anekdotes uit te wisselen.

silke-background-image

mijn missie

Mensen verbinden door middel van lekker eten en een culinaire belevingen

 • Authentiek

  Alle recepten en beelden worden door mij persoonlijk ontwikkeld. Op die manier ben je als klant zeker van de authenticiteit én mijn specifieke stijl waarvoor jij gekozen hebt.

 • Enthousiast

  Bovendien ben ik super enthousiast over alles wat met eten te maken heeft en kan ik dat enthousiasme niet verstoppen voor mijn publiek.

 • Voor ieder wat wils

  Karnivoor, vegan, vegetariër, gluten- of lactose intolerant, sporter, keto... Been there done that! Dankzij een jarenlange ervaring met eten en mijn diploma als voedingsdeskundige ben ik van alle markten thuis. You name it, I’ve got you covered!

 • Op maat van de klant

  Zonder in te boeten aan eigenheid en stijl tracht ik zoveel mogelijk te werken in de huisstijl van de klant en te voldoen aan diens specifieke wensen rond de styling en samenstelling van het gerecht en buffet.

 • Fris & vernieuwend

  Als rasechte foodie verdiep ik me voortdurend in de nieuwste hypes en ontwikkelingen in Food World. Op die manier kan ik zeer snel inspelen op de laatste nieuwe trends bij het ontwikkelen van jouw specifiek gerecht, catering of workshop.

 • Toegankelijk

  Omdat er heel vaak een ruime doelgroep met verschillende type mensen wordt benaderd streef ik ernaar om haalbare, laagdrempelige en toegankelijke gerechten te ontwikkelen.

Niet iedereen in jullie team kan even goed koken? Begeleiding en inspiratie staan voorop

Uiteraard sta ik jullie gedurende de volledige workshop bij met mijn kennis en ervaring om het team te begeleiden en te inspireren. Mijn focus ligt vooral op het creëren van good vibes en een onvergetelijke culinaire herinnering. In geen geval kan het de bedoeling zijn dat een teambuilding aanvoelt als ‘werken’. We gaan prestatiegericht tewerk, maar zonder de druk té hoog te leggen. Verbinden is key!

Jullie team bestaat uit een zeer verscheiden gezelschap en je wil zeker zijn dat de workshop en het eten iedereen kan bekoren?

Jullie team bestaat uit een zeer verscheiden gezelschap en je wil zeker zijn dat de workshop en het eten iedereen kan bekoren?

Midden-Oosters eettafelFinger foodsTapas of AntipastiStreetfoodBBQ Side DishesPasta BuffetAround The WorldGriekse GeneugdenBrunchbuffetGroenten in de hoofdrolVeggie TimeMealpreppen voor drukke dagenIdeale Take-away LunchPicknick PleasureHealthy But HappyThat’s SweetGewoon Goe

Had je nog een ander thema in gedachten? Vermeld het dan in je offerte aanvraag en ik werk een workshop op maat uit.

silke avatarsilke signature

"Mijn liefde voor koken vertaalt zich niet alleen in het experimenteren, creeëren, fotograferen en bereiden van gerechten. Ik kan er ook uren lang over praten" — Silke

Samen creëren we een onvergetelijke teambuildingervaring vol leuke verhalen, nieuwe smaak ontdekkingen, culinaire hoogstandjes en informele connecties.