Home >aanbod>workshops
Inspirerende kook- en belevingsworkshops met happy vibes en een onvergetelijke culinaire herinnering.

Inspirerende kook- en belevingsworkshops met happy vibes en een onvergetelijke culinaire herinnering.

Mijn happy place is zonder twijfel de keuken! Er is maar één ding dat ik liever doe dan alleen in de keuken vertoeven… praten over eten en mensen inspireren met mijn enthousiame, passie en expertise.

Samenwerken, genieten en creëren

 • Een culinaire ontdekkingsreis

  Leer nieuwe smaken kennen en gerechten ontdekken. Kies zelf het thema waarbinnen jullie willen bijleren en tegelijk genieten.

 • Tips & tricks

  Duik samen met mij de keuken in voor een 4-uur durende kook- en belevingsworkshop. Ik sta je bij met mijn ervaring en expertise terwijl jullie in een super losse en ontspannen sfeer jullie kookskills naar een hoger niveau tillen.

 • Onvergetelijke gedeelde momenten

  Deel ludieke culinaire anekdotes met elkaar tijdens het bereiden van jullie eigen maaltijd. Creëer zo een blijvende herinneringen door plezier te combineren met het genieten van zalige smaakbommen.

Geniet mee

Je organiseert binnenkort een event of een cosy get together en bent nog op zoek naar een inspirerende workshop?

36d19865-cb0b-42ae-98f8-849975a01293

Duik samen met mij de keuken in voor een 4-uur durende kook- en belevingsworkshop.

Een workshopdekseltje voor elk feestpotje

Ik verrijk met veel enthousiasme jouw verjaardag, babyshower, bacherlorette, bridal shower, gender reveal, house warming, verloving … met één van mijn privé thema kookworkshops.

Happy Vibes en een ontspannende, onvergelijke culinaire ervaring

Als geen ander begrijp ik dat een event of get together vooral leuk en ontspannend moet zijn. Mijn workshops mogen in geen geval aanvoelen als ‘werken’. Daarom focus ik niet louter op het bereiden van heerlijke gerechten, maar vooral op het creëren van happy vibes en een onvergetelijke culinaire herinnering.

d8dfe8f0-fcf6-4077-8965-cf7acfdb1b7f

Samen op culinaire ontdekking

De bedoeling is om jullie nieuwe smaken en gerechten te doen ontdekken terwijl jullie ludieke culinaire verhalen en ervaringen delen. 
Ik ontvang jullie met veel enthousiasme en een verfrissend drankje terwijl ik een korte introductie geef over het verloop van de workshop. Daarna gaan we samen aan de slag!

Koken én samen smullen

In een ongedwongen sfeer bereiden jullie de gerechten, volgens een thema dat het beste aansluit bij jouw event en het gezelschap. Uiteraard sta ik jullie gedurende de volledige workshop bij met mijn kennis en ervaring zodat jullie achteraf kunnen genieten van een rijkelijk aanbod aan smaakbommetjes tijdens het gezellig tafelmoment.

Workshop

Je hebt de perfecte locatie voor je event gevonden en wil graag dat de workshop daar kan doorgaan?

De workshop kan zowel plaatsvinden bij jullie thuis, op een door jullie gekozen locatie als op een locatie die ik selecteer. De enige vereiste is dat er een basis keukeninfrastructuur (oven, kookplaat…) aanwezig is.

Je wil er zeker van zijn dat het thema van de workshop en de gerechten aansluiten bij het type event en het gezelschap?

Uiteraard is ieder event of iedere gezelschap samenstelling anders. Daarom bied ik een ruim scala aan workshop thema’s aan waarbinnen jij kan kiezen welk thema het beste aansluit bij de groep en de sfeer van het event.

Midden-Oosters eettafelFinger foodsTapas of AntipastiStreetfoodBBQ Side DishesPasta BuffetAround The WorldGriekse GeneugdenBrunchbuffetGroenten in de hoofdrolVeggie TimeMealpreppen voor drukke dagenIdeale Take-away LunchPicknick PleasureHealthy But HappyThat’s SweetGewoon Goe

Zit het thema waaraan jij dacht niet tussen de opties? Laat het dan even weten in je offerte aanvraag en ik bekijk de mogelijkheden om een workshop op maat te maken.

silke avatarsilke signature

"In mijn leven maak ik geen onderscheid 
tussen werk en passie, dat is voor mij 
allemaal één kookpot nat" — Silke

26a9a47d-e7ee-4d74-be93-582cab067cee

Zoek je naast de workshop nog een paar leuke extra’s voor je event?

Uiteraard kan ik ook de catering van je event verzorgen. Voor meer info daarover verwijs ik je graag door naar de cateringpagina.

Daarnaast werk ik ook samen met enkele unieke lokale ‘makers’ om jullie event nog dat tikkeltje extra te geven. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een fotograaf om deze prachtige herinnering 
vast te leggen
 • Tafeldeco of event deco om ervoor 
te zorgen dat alles klopt!
 • Een passende goodie(bag) op maat 
van het event voor je gasten
 • Leuke side activiteiten en mini workshops die 
in het thema passen (bvb kaarsen workshop, gender reveal quiz, pamper taart maken, 
diaper messages …)
silke-background-image

Samen creëren we een onvergetelijk get together vol leuke verhalen, nieuwe smaak ontdekkingen, culinaire hoogstandjes en ontspannen vibes.