Home >aanbod>food styling fotografie
Smaakvolle verhalen: Natuurlijke en frisse styling & fotografie van gerechten en producten

Smaakvolle verhalen: Natuurlijke en frisse styling & fotografie van gerechten en producten

Van frisse styling in lijn met jouw huisstijl tot themagebonden foodfotografie - ontdek hoe we jouw culinair product of dienst in de spotlights plaatsen.

Proeven met je ogen: Food Styling & Fotografie

 • Natuurlijke, frisse kleuren

  Mijn styling- en fotografiestijl bestaat uit natuurlijke, frisse kleuren en tinten die het gerecht/product het meest tot z’n recht doen komen. ‘Light & Airy’ is de beste manier om mijn stijl te omschrijven.

 • Seizoens- of themagebonden

  Ik werk ook vaak seizoens- of themagebonden, bijvoorbeeld voor magazines. Daarnaast tracht ik steeds te streven naar een sfeer die zo dicht mogelijk aansluit bij de huisstijl van de klant.

 • Props en moodboard, op maat.

  Aan de hand van een moodboard zoek ik steeds naar passende props en backdrops waarmee we de gewenste sfeer bekomen voor uw merk of product.

Geniet mee

Je hebt een horecazaak of voedingsbedrijf/-product en wenst je gerechten of producten op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen?

Vanuit het belang van smakelijk ogende gerechten en een aantrekkelijke omgeving kan je mij inschakelen bij de foodstyling en -fotografie van je product. Startend vanuit het gerecht tot de volledige setting errond.

silke avatarsilke signature

"Lekker eten smaakt maar de helft zo lekker binnen het foute kader. Het uitzicht, de setting en de sfeer rond het gerecht zijn daarom net zo belangrijk als de smaak." — Silke

Natuurlijk en frisse tinten

Overall wordt mijn styling- en fotografiestijl gekenmerkt door natuurlijke, frisse kleuren en tinten die het gerecht/product het meest tot z’n recht doen komen. ‘Light & Airy’ is de beste manier om mijn stijl te omschrijven.

Op maat van je huisstijl

Ik werk zeer vaak seizoens- of themagebonden, bijvoorbeeld voor magazines.

Daarnaast tracht ik steeds te streven naar een sfeer die zo dicht mogelijk aansluit bij de huisstijl van de klant. Een intieme kerstsetting of gezellige outdoor winter shoot, passen dus zeker ook binnen mijn portfolio en mogelijkheden.

Geniet mee

mijn missie

Mensen verbinden door middel van lekker eten en een culinaire belevingen

 • Authentiek

  Alle recepten en beelden worden door mij persoonlijk ontwikkeld. Op die manier ben je als klant zeker van de authenticiteit én mijn specifieke stijl waarvoor jij gekozen hebt.

 • Enthousiast

  Bovendien ben ik super enthousiast over alles wat met eten te maken heeft en kan ik dat enthousiasme niet verstoppen voor mijn publiek.

 • Voor ieder wat wils

  Karnivoor, vegan, vegetariër, gluten- of lactose intolerant, sporter, keto... Been there done that! Dankzij een jarenlange ervaring met eten en mijn diploma als voedingsdeskundige ben ik van alle markten thuis. You name it, I’ve got you covered!

 • Op maat van de klant

  Zonder in te boeten aan eigenheid en stijl tracht ik zoveel mogelijk te werken in de huisstijl van de klant en te voldoen aan diens specifieke wensen rond de styling en samenstelling van het gerecht en buffet.

 • Fris & vernieuwend

  Als rasechte foodie verdiep ik me voortdurend in de nieuwste hypes en ontwikkelingen in Food World. Op die manier kan ik zeer snel inspelen op de laatste nieuwe trends bij het ontwikkelen van jouw specifiek gerecht, catering of workshop.

 • Toegankelijk

  Omdat er heel vaak een ruime doelgroep met verschillende type mensen wordt benaderd streef ik ernaar om haalbare, laagdrempelige en toegankelijke gerechten te ontwikkelen.

Je bent foodfotograaf (of videograaf) en bent op zoek naar iemand die enkel de styling van de gerechten, producten of set kan doen? De fotografie doe je namelijk zelf.

Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Food fotografie bied ik aan als extra dienst, maar ik ga ook met veel plezier voluit voor de styling.

Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Food fotografie bied ik aan als extra dienst, maar ik ga ook met veel plezier voluit voor de styling.

Contacteer me gerust m.b.t. de specifieke opdracht waarvoor je me wil inschakelen en dan bekijken we de mogelijkheden.

Samen zorgen we ervoor dat jouw product de aandacht krijgt die het verdient door het op een aantrekkelijke manier in een stijlvolle, frisse setting te plaatsen.