Ik wens iedereen een Paasbrunch waarbij de caserollen en pannen ‘bomma style’ gewoon op de tafel staan en waarbij de Paaseieren nog geen chocoladesaus zijn wanneer je ze eindelijk spot. Happy easter!
PS: extra zalig trouwens wanneer die pannen er nog eens (totaal niet bomma style) fancy smancy uitzien, zoals deze LEO pannen van BergHOFF , verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen.
Ga zeker eens een kijkje nemen binnen de collectie en bereid je voor op de meest heerlijke “potten op tafel” momenten.
Voor 2 personen
- Olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 puntpaprika’s, in reepjes
- 2 teentjes look, geperst
- 1tl chiliflakes
- 500g kerstomaten gehalveerd
- 70g tomatenpuree
- 2 eieren
- 100g feta
- Verse bladpeterselie
- Verse tijm
- Vers stokbrood
Recept
- Stoof de ui en look aan in een pan met olijfolie. Voeg de paprikareepjes toe en kruid met chiliflakes en zout.
- Doe de kerstomaten en tomatenpuree in de pan en laat op een laag vuurtje stoven gedurende 10min tot de kerstomaten slap worden.
- Maak 2 kuiltjes in de saus en doe hierin de eieren, brokkel de feta erover en laat nog een 5-10min op het vuur staan tot de eitjes gestold zijn.
- Werk af met verde kruiden en serveer met de pan een tafel bij een stukje vers stokbrood.